Positief

Hoe kan het woord “positief” in deze tijd zo’n negatieve lading krijgen? Dat is eigenlijk een vraag waar ik nu wel heel makkelijk antwoord op kan geven. Afgelopen woensdag heb ik een Corona-test gedaan en ruim 24 uur later bleek deze positief te zijn…….

Lees verder

Jaloezie

Vorig jaar op 12 november vertelde mijn beste vriendinnetje dat zij in verwachting was. Hoe blij ik ook voor hun was, ik kon niet negeren dat ik me door dit nieuws verdrietig begon te voelen. Allemaal gevoelena van jaloezie kwamen naar boven, want hun droom kwam uit en die van ons liet nog heel erg op zich wachten.

Lees verder

Verjaardag vieren

Afgelopen weekend was ik dus jarig en gezien de huidige situatie kon ik die dus niet vieren zoals ik graag zou willen. Als ik heel eerlijk ben, dan vier ik het zo uitbundig mogelijk en het liefst een week lang… Wat zeg ik? Van mij mag mijn verjaardag een nationale feestdag worden.

Lees verder

Bikkelhard

Vanmiddag werd mij de vraag gesteld of ik deze periode als extra zwaar ervaarde en ik antwoorďde met “Ik weet het eigenlijk niet zo goed.” Mijn moeder stelde mij die vraag en omdat mijn antwoord klonk alsof ik totaal niet geluisterd had naar haar vraag, vroeg ze mij ook of ik wel wist waar ik antwoord op gaf.

Lees verder

Beste premier Rutte

Ik benijd uw positie niet. In dit Corona-tijdperk moet u ons vertellen wat de volgende stappen zullen zijn. De volgende stappen omtrent het nieuws van de dag…….Covid-19. Hoe kan dit virus het beste bestreden worden?

Lees verder

Lockdown in mijn hoofd

Weer een vrijdagochtend bij Puik. Zo weer even mijn autistische dingen van mij af kletsen. Vandaag echt wel weer even nodig, want met al dat gedoe en rondom het Corona-virus ben ik even mezelf niet meer……Of juist wel.

Lees verder

Lieve ik

Daar stond ik dan, met de ziekenhuisdeuren die zich achter mij sloten… Ik? Autistisch? Oké, dat ik soms gek wordt als mijn dagelijkse structuur overhoop word gehaald, dat overkomt de meeste mensen toch? Of soms net zo verbaasd zijn als de rest, wanneer ik weer eens het verrassingselement in mijn uitspraken heb gegooid… Dat is toch heel normaal?…

Lees verder